Kevin Collet

Olen Kevin Collet. Valmistuin osteopaatiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta suoritettuani neljän vuoden koulutuksen (240 op). Olen aikaisemmalta koulutukseltani liikuntatieteiden maisteri. Olen toiminut fyysisenä valmentajana 8 vuotta kansainvälisellä tasolla Ranskassa ja Suomessa eri urheilulajien maajoukkueiden kanssa.

Toimin tällä hetkellä osteopaattina ja fysiikkavalmentajana Suomen miesten maalipallomaajoukkueessa, joka on parhaillaan valmistautumassa Rio 2016 Paralympialaisiin. Joukkueen saavutuksiin kuuluu EM-kulta 2011, Lontoo 2012 Paralympialaisten kulta ja 2014 MM-hopea. Toimin myös fysiikkavalmentajana Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urheassa ja 2013-2014 olin mukana osteopaattina myös Suomen nuorten Koripallomaajoukkueessa. Suomen Urheilufysiossa olen toiminut vuodesta 2013 lähtien.

Erityisosaamisalueeni on olkapään rasitusvammojen ennaltaehkäisy sekä hoito. Selän ja alaraajan vaivat ovat myös erityinen kiinnostuksen kohde. Suomenkielen lisäksi tarjoan hoitoa myös englannin- ja ranskankielellä.

Tervetuloa hoitoon!

Kevin-Collet-200x300

Muita tietoja

  • Osteopaatti AMK, Liikuntatieteiden maisteri, Performance Matrix
  • Liikuntatieteiden maisteri (pääaine valmennus)
    Fascia-käsittely
  • (09) 221 2001
  • kevin@suomenurheilufysio.fi